Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σχετικά με εμάς

Ιατρικές εξετάσεις με ανθρώπινο πρόσωπο

Από το 2007 έως σήμερα λειτουργεί το Βιοπαθολογικό Διαγνωστικό Εργαστήριο στο Πόρτο Ράφτη με επιστημονικά υπεύθυνη την Ιατρό Βιοπαθολόγο ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΓΙΟΥΛΗ πτυχιούχο Ιατρικής Πανεπιστημίου ΑΘΗΝΩΝ, μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών MEDISYN και μέλος του δικτύου IATRICA.

Η Φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία του πρωτοπόρου Μικροβιολογικού Διαγνωστικού κέντρου είναι η παροχή ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου πέρα απ΄την ψυχρή μαζικοποίηση της εποχής μας διατηρώντας την επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο σε προσωπικό επίπεδο. Εφαρμόζεται εξατομικευμένη διαγνωστική προσέγγιση καθώς η σχέση του ιατρού με τον εξεταζόμενο παραμένει μια βαθύτατη σχέση εμπιστοσύνης. Στους εξεταζόμενους παρέχεται ιστορικό, αρχείο εξετάσεων, αξιολόγηση αποτελεσμάτων, ιατρική προσωπική συμβουλευτική και διαρκής επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς όπου απαιτείται. Προσφέρεται ένα άνετο, ευχάριστο, μοντέρνο περιβάλλον στον χώρο αναμονής, καθώς και μεγάλος άρτιος χώρος στάθμευσης. Όλοι οι χώροι εξωτερικά και εσωτερικά πληρούν τις προδιαγραφές για ΑΜΕΑ. Για εμάς στην “Βιοπρόληψις” πίσω από κάθε εξέταση, υπάρχουν άνθρωποι.

Ποιότητα και Ασφάλεια

Το διαγνωστικό ιατρείο διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2008, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, για την διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα. Διαθέτει πιστοποιητικό εξωτερικού ελέγχου ποιότητας από παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς για τις εργαστηριακές εξετάσεις: κλινικής χημείας, αιματολογίας, ορμονών, καρκινικών δεικτών, πήξεως, βακτηριολογίας, ούρων. Διαθέτει αποδεικτικό ορθής διαχείρισης ΕΙΑ (επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων) προστατεύοντας το περιβάλλον. Είναι μέλος του πανελλήνιου συνεταιρισμού εργαστηριακών ιατρών -MEDISYN, το κεντρικό εργαστήριο του οποίου διενεργεί διαπιστευμένες εργαστηριακές εξετάσεις συμφωνά με το διεθνές πρότυπο ISO 15189 και την συμμετοχή σε διεργαστηριακα σχήματα έλεγχου ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043 (σύστημα ποιότητας: MEDISYN QUALITY SYSTEM PLUS). Στα κεντρικά εργαστήρια του MEDISYN από τα καλύτερα εργαστήρια παγκοσμίως, συμφωνά με την κατάταξη διεθνών οργανισμών πιστοποίησης, εκτελούνται όλες οι εξειδικευμένες εξετάσεις. Η διαχείριση της ποιότητας δεν περιορίζεται μόνο στην πιστοποίηση, αλλά ο κύριος στόχος είναι η συνεχής βελτίωση όλων των δραστηριοτήτων για την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών όλων των εξεταζόμενων.

 

Ανθρώπινο δυναμικό

Βασική προϋπόθεση της ιατρού είναι οι εργαζόμενοι της “Βιοπρόληψις” να είναι άνθρωποι αφοσιωμένοι στο χώρο της υγείας και στην φροντίδα των ασθενών. Κάποιοι απ΄αυτούς είναι μαζί της για πολλά χρόνια και εξελίσσονται παράλληλα με αυτήν. Οι νεότεροι συνεργάτες επιλέγουν να εργαστούν κοντά της με έμφαση στην ομαδικότητα, την συνεχή πρόοδο, την πρωτοπορία και τον απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο -ασθενή. Προτεραιότητα της “Βιοπρόληψις” εξαρχής ήταν και παραμένει η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας με ένα συνδυασμό συστημάτων υψηλής τεχνολογίας βασισμένη σε ανθρώπους (ιατρό και συνεργάτες) εργατικούς με ήθος και σύγχρονες αντιλήψεις. Συγκριτικό μας πλεονέκτημα: ο άνθρωπος!

Ενημερωθείτε για την υγεία σας

Κλείστε ένα ραντεβού για τις εξετάσεις σας

Ο προληπτικός έλεγχος είναι πλέον υποχρέωση του σύγχρονου ανθρώπου στον εαυτό του και την κοινωνία. Το εργαστήριο διενεργεί κάθε είδους εξέταση η οποία αφορά βιολογικό υλικό. H λήψη των δειγμάτων είναι μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του ιατρείου.